21.01.2008 г., 14:22 ч.

Защо... 

  Поезия
548 0 8
Свят
на слънце...
Вода...
Земя...
Защо...
Самата аз съм въпросителна,
въображение... Търсеща...
Непознатото... Привлича ме...
Чертите му... непознати са...
Но то чертае моите черти.
Поглеждам нагоре...
Луна ли виждам или слънце...
Кой има право върху слънцето?
Защо ли?

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??