21 ene 2008, 14:22

Защо... 

  Poesía
587 0 8
Свят
на слънце...
Вода...
Земя...
Защо...
Самата аз съм въпросителна,
въображение... Търсеща...
Непознатото... Привлича ме...
Чертите му... непознати са...
Но то чертае моите черти.
Поглеждам нагоре...
Луна ли виждам или слънце...
Кой има право върху слънцето?
Защо ли?

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??