3.12.2007 г., 9:30 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
919 0 3

Ти бе моята първа и истинска любов,
обичах те до болка, подарих ти даже и сърцето си,
но ти го хвърли с думите: "Не съм готов"
и бързо промени изражението на лицето си!

Плаках дни и нощи...
питах се: "Защо?"!
Имаше ли шанс все още,
да бъдем двама заедно?

Скитах се из улиците нощем,
потъвах в сивата мъгла!...
Ще можем ли отново да се носим
по течението на любовната вълна?

Тези безброй въпроси,
тази грозна самота
караха сърцето ми да проси
за малко нежност, топлина.

А ти така и не дойде,
дори не се обади!
Не знам - страх ли те обзе...
или любовта ти просто ме предаде?

 

© Териса Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво!
    Поздравявам те!
    Добре дошла!
  • страхотен стих браво.
    поздравления и добре дошла 6+
  • Добре дошла, мила!
    Красив стих си написал, лъха толкова много тъга...
    Той е бил първата ти любов, но не и последната!!!
Предложения
: ??:??