13.03.2009 г., 22:42 ч.

Защо 

  Поезия
1060 0 4

 

Защо ми се случва всичко това,

защо трябва да страдам така?

Защо не може малко да ми потръгне,

защо трябва животът ми в мъка да се превърне?

 

 

Не мога повече така,

да страдам и да си мълча,

да подтискам всичко в мен

и да живея ден за ден!

 

 

Сърцето ми се къса, разбери,

и май скоро ще спре да тупти.

То толкова много преживя,

то се съсипа от любовта!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??