3.09.2009 г., 0:24 ч.

Защо 

  Поезия
1444 0 1

Защо оставих го отвън
по портите на сърцето ми да тропа?
Отнех му пак ключа към мен.
Защо оставих го отвън?

Всяка светлинка в душата гасне
под звуците на моите стъпки.
Защо в еднаквостта съм пак различна?
Защо не мога да обичам?
Защо в стремежа за живот умирам?
Защо измъчва ме отново тази мъка?
Защо умирам вместо да живея...

© Анхес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо?Защото
    някой във мрака
    житейски с -зашо?
    тебе пък чака.
    пожелавам здраве и късмет
Предложения
: ??:??