26.02.2013 г., 18:47 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Защо не си до мен сега
и да ме погалиш с ръка!?
Нежно да ме прегърнеш,
а после и да ме целунеш.
И "обичам те" да ми шептиш.

Защо ми е такъв живот,
с тази болезнена любов!?
Сърцето ми да страда,
душата ми покой да 
не намира.

Защо ми е това наказание!?
Божие изпитание.
Снагата ми да агонизира
и за любов да умира.

Защо ми са тези срещи кратки?
Защо ми са? Кажи.
Защо ли? Отговорът е един. 
Нарича се Любов.

Защото ти си моето небе.
Ти живееш в нежното ми сърце.
Защото само при теб 
душата ми намира покой.

26.02.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??