1.01.2011 г., 23:53 ч.

Защо 

  Поезия » Философска
516 0 0

                                                   Защо

                           

                             Кръг и кръг –  

                                                      в един  въртят се,

                             път и път                                                                                                                

                                                       в един  строят се:

                             няма отговор

                                                                    въпросът –

                             що, един до друг,

                                                                      ни носи?

                       

                         

                             Знаеш –

                                                       искам да избягам,

                             знам –

                                                  не искаш да оставам.

                             Нямам грим

                                                             и си без маска –

                             що, един към друг,

                                                                     ни тласка?

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??