21.10.2015 г., 21:55 ч.

Защо? 

  Поезия » Гражданска
359 0 1

Безродници, защо е този вой,

в защита на тълпите срещу границата свята,

та таз земя е отстоявана със бой,

за нея много кръв геройска е пролята!

 

Сълзите крокодилски са ви стил,

фалшивата ви грижа е позор,

за вас едва ли българския син е мил,

при вас сърце не трепва

от българския кръгозор!

 

Защо разнасяте зараза,

защо слугувате на робски ред,

защо се кланяте на черната проказа,

защо сте се възправили срещу

свещеното „Напред!”

© Димитър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??