29.07.2008 г., 9:33 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
644 0 1

Защо когато си със мен

се чувсвам някак си във плен?

Когато си с приятели добри,

защо си толкова студен, кажи?

Нима съм чужда вече аз,

къде са твоите чувства в този час?

Не виждаш ти сълзи във моите очи,

а болката така гори!

Но няма нужда да говоря

аз за мойте чувства в този час!

За теб не значат нищо ТЕ,                 

нали сега си силното момче!

Ще дойде време - силната ще бъда АЗ,

и моята любов ще търсиш ти тогаз!

Но минало за мене ще си ти,

сега и теб ще те боли, ще разбереш

какво ми е било преди, когато

болка причиняваше ми ти!

Ще дойде моето време аз да отмъстя

за всяка моя проронена сълза!

И макар да знам, че те обичам,

ще забравя миналите дни,

и ще напуснеш вече моите мечти!!!

© Елисавета Дишлянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??