6.07.2019 г., 20:35 ч.

защо 

  Поезия » Друга
346 0 2

от мига в който те видях 
си задавам въпроса "защо "


защо се влюбих
в това невероятно същество

 

защо не мога обич, която заслужаваш да ти дам 
защо гори в мен от твоя невероятен плам 

 

о, господи... замълчи 


защо убиваш чувствата и мечти 
защо всичко толкова е сложно дори 
защо не мога да потъна в тези очи 

защо не мога да те прегърна вечерта 
защо розите увяхват в моята ръка 
защо музиката свири фалшиво 
защо сълзите напират игриво

защо, защо, защо 


защо любовта, любов е защо 


защо пиша това даже не знам

 
защото... обичам те... мой романтичен блян 
 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??