26.11.2019 г., 8:16 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
520 1 0


Сълзичка самотна тихо потече

аз потръпнах  от болката силна,

която сграбчи отново душата,

предадена с подла лъжа.

 

Защо захвърли тъй жестоко,

тези мигове  прекрасни,

Обичта ни тъй красива,

всичко истинско трептящо

 

Та всеки миг бе обич,

верност в дните тревожни,

крепящи здраво сърцата наши,

а ръцете наши винаги споени.

 

Годините преминаха задружно,

с истината помежду ни

А днес предаде я на нея,

с лъжа, че тя не е помежду ни 

 

 

ЗАЩО ?

 

 






.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??