3.08.2021 г., 17:14 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
331 0 1

Хора. Лица. Любови. 

Това сме ние хората-същества, търсещи мъничко любов.

Любов, която ще замени старите любови.

 

Търсим нови лица-за да забравим предишните, за да не остане и частичка от тях.

 

Влюбваме се...

Защо ли?!

 

Живеем живота си, само за да забравим миналото.

Умираме... Защо ли?!

 

© F.k. Кисимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • този въпрос хване ли те значи поне още си жив..
Предложения
: ??:??