5.10.2006 г., 14:12 ч.

Защо 

  Поезия
926 0 7
Защо ме боли толкоз силно, боли ме право в сърцето. Не е болка да кажеш ще мине, а е болка коварна проклета. Сякаш бездна в душата ми зее, издълбана, корава, зъбата. Не е бездна, повярвай по-зле е, сякаш някой пленил е душата. Как живея така и защо? Да ти кажа направо - не зная, но не зная аз толкоз неща и не ще ги открия до края. И защо да ги търся? Кажи! За какво са ми истина, вяра? Аз си имам безбройни лъжи, а от тях не боли, не изгаря.

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??