23.12.2006 г., 22:56 ч.

Защо 

  Поезия
583 0 0

Защо така ме нарани?
И отне ти мойте мечти,
твърдеше всвеки ден, че
обичаш само мен.

Защо така ме нарани?
Обичаш... това боли.
Болката в мен напомня
всеки ден, че слънцето
угасва за мен.

Защо така ме нарани?
И в болка душата ми
потопи?
Защо не ме пощади?
Изгубих всичко това...
боли.

Днес,
в очите ми има сълзи,
казваш, че от тях те боли.
Защо тогава не ги пощади?

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??