21.06.2009 г., 22:35 ч.

Защо е морето 

  Поезия » Любовна
471 0 7

♥ ♥ ♥                                                            

 

Защо е Морето?!...
Да бъде родено във сънища.
В едно просто, несръчно притегляне.
На Слънцето –

инстинктивна и вечна гравитация,
безтегловност и вричане.
На Сетивата ми –

недописано изгаряне,
пиянство,
пронизително зимно очакване...

Тогава дойде Любовта!
Едно дълго Обичане...


Защо е Морето...
Защо е Любов...

© Радосвета Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??