18.02.2007 г., 21:51 ч.

Защо когато ? 

  Поезия
746 0 7

 

 

 

Защо когато близо си до мене,

щом вдишвам, пари ми небцето,

и нервно трепка в моите гърди,

захласнато по теб сърцето ?

 

Защо когато си наблизо,

думата във гърло ми засича,

устата си отварям, но уви,

като шаранче - нищо не изричам ?

 

Защо когато ме погледнеш,

като мъничко дете примирам,

и сякаш искам да политна,

в кожата си не се сбирам ?

 

Защо когато ми говориш,

аз чувам най-хубавите, птичи песни,

душата си за свобода отворил,

издигам се в просторите небесни ?

 

Защо когато се усмихнеш,

със теб усмихвам се - автоматично,

и щом ръката си към мен протегнеш,

усещам чувство екзотично ?

 

Защо когато си помисля,

че утре може да не те намеря,

в стомаха ми оловна топка слиза,

и започвам от уплаха да треперя ?

 

Защо така ми ти влияеш ?

До теб така чудесно аз се чувствам,

завинаги до мен да си желая,

за нищо на света не искам да те пусна.

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??