3.10.2013 г., 22:17 ч.

Защо ли Господ ме наказва 

  Поезия » Любовна
481 0 2

Защо ли Господ ме наказва,

какво му сторих,

с какво го разгневих?

Отново ме поставя на колене -

уплашена, наум крещяща, наранена...

Господи, едничък ми остана,

не ми го вземай, 

поне сега ме пощади...

Ако трябва нечия душа да вземеш,

него остави, горещо моля -

Ела и мен ме прибери...

 


© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за подкрепата!
  • Болката е страхотна, но се свий на кълбо - не се предавай, докато притихне и отново се изправи! Живота се живее веднъж, а не двукратно ...!
Предложения
: ??:??