30.06.2007 г., 20:09 ч.

Защо наричам ТЕБ приятел ? 

  Поезия
1549 0 1

Защото ти винаги си тук за мен.

Защото се чувствам добре до теб.

Защото ти чуваш това, което ти говоря.

Защото ти ме караш да дам най-доброто, на което съм способна...

Защото ти ме приемаш такава, каквато съм.

 Защото теб не те е страх да наричаш нещата с истинските им имена.

Защото ти знаеш как да ме накараш да се усмихна.

Защото ти си земен човек.

 Надявам се и ти да Ме наречеш приятел!

© Мария Момчилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??