* * *
Зная, там ще си добре.
И все пак ми е мъчно,
сърцето ми не може да сбере
в себе си такава мъка.
Нормално, казват, че било
да ти се посвиди
любим човек,
когато си отиде.
А аз защо не искам да те пусна,
защо сълзите ми не спират.
Ако раздялата е временна
и отвъд душите се намират...
Аз защо не искам да те пусна.
© Албена Стефанова Всички права запазени