28.11.2011 г., 0:24 ч.

Защо не могат да са като теб?! 

  Поезия » Любовна
625 0 2

Защо не могат да са като теб?!

 

 

Защо поне един не ме докосна,
така, както ме докосваш ти,
един не успя така да ме омагьоса 
и като теб с мен да се държи...

Защо поне един като теб не ме погледна,
да види той зад моите очи,
защо поне един до мене като седна,
не накара сърцето ми така да тупти...

Защо поне един така не проговори
на мен с онези твои думи,
защо сърцето ми за един не се отвори,
защо поне един като теб не ме целуна...

Защо поне един така не ме погали,
да изтръпна цялата след това,
защо поне един в мене не запали
пламъка, който ти успя...

Защо поне един като тебе не ме прегърна,
да се почувствам спокойна и защитена,
защо поне един към мен не се обърна,
както се обърна ти към мене...

Защо поне един на теб не заприлича,
поне за малко да се заблудя,
не искам и дори да ме обича,
а без теб живота си да продължа...

19.08.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??