21.07.2007 г., 11:48 ч.

Защо не може да е вечен деня? 

  Поезия
551 0 21

Прозрачна сълза, сива тишина...
Неясни звуци на една душа -
уплашена, влюбена, сама,
нима това за теб са само "подробности"?


Синьо безвремие, черна тъмнина...
Нощта по-страшна е от всякога.
Няма нищо в пространството,
само призраци от миналото.


Пропуснати неща, позабравени,
ума ми си спомня за тях сега.
И навява ми спомени, скрити надълбоко,
в моята самотна душа.


Кога ще свърши нощта?
Защо не идва съня?
Страх ме е сама...
Защо не може да е вечен деня?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??