27.01.2010 г., 9:31 ч.

Защо се жениш за пари? 

  Поезия » Любовна
502 0 0

Защо се жениш за пари?

 

Кълнеше се, че ме обичаш,

а днес пред друга ти се вричаш.

Сега, в твоя сватбен ден -

стоиш разкаял се пред мен.

 

Виждам, че не си щастлив.

Защо си толкоз горделив?

Защо пред всички не признаеш,

че мен обичаш и желаеш?

 

Защо се жениш за пари?

Защо мечтите ни разби?

Послушай своето сърце,

как името ми то зове...

 

Днес на друга се обричаш,

но вечно мене ще обичаш,

защото първата любов ако изгубиш,

не можеш никога да я разлюбиш!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??