6.03.2009 г., 21:55 ч.

Защо се връщаш? 

  Поезия
862 0 5

Днес защо се връщаш?
Мислиш си, че мога да забравя...
Света ми с наглост преобръщаш,
как от теб да се избавя...?!

Вина  отново за нищо не чувстваш -
с усмивката си, смяташ, заличил си всички грешки,
но пак всеки мой ход просто предчувстваш -
няма как от теб да избягам през тайни пътечки.

И днес все така омагьосваш -
заливаш ме с думи-фъртуна...
Не, не смей да ме докосваш!
Моля те, върви си,
иначе...
ще те целуна.

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??