28.04.2020 г., 16:41 ч.

Защо се заразих с любов, кажи? 

  Поезия » Любовна
733 1 3

Дали с любов до теб се изкачих,
че няма връщане обратно,
как това чак сега открих
и погледнах надолу страшно.

Само за дни успях и се промених,
усетих истината безвъзвратно,
мечтите си наново сътворих
и почнаха да се сбъдват опасно.

Но май не знаех - къде си ти,
действа ми липсата ужасно,
вярвай ми и остани,
мойто видение прекрасно.

Защо се заразих с любов, кажи,
а можех да я отмина властно,
подарих си само капчици сълзи,
а мислех, че ще се усмихвам сладко.

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1535 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??