27.12.2009 г., 11:18 ч.

Защо? (В памет на Ангелика) 

  Поезия » Друга
934 0 4

         Защо?

Защо остави ме сама
без капчица надежда
да си спомням с тъга
и за теб глава да свеждам.

 

Защо остави всички нас,
защо избяга надалеч,
всички плачеме без глас,
а ти си все така далеч.

 

Защо не ни остави знак
да се сбогуваме с теб
и аз се питам как и как
се случи този инцидент нелеп.

 

Дни наред се молихме за теб
да прескочиш тази травма,
но ти остави ни сами навред
и целият ни свят пропадна.

 

Ти тръгна към безкрайността
и остави ни на случайността,
но винаги ще бъдеш в нашето сърце
и ще си спомняме за теб с усмивка на лице.

В памет на най-лъчезарното момиче. Почивай в мир!!!

© Ивчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??