1.04.2008 г., 7:32 ч.

Защо... защото... 

  Поезия » Любовна
565 0 1
 

Защо... защото...

 

Защо е този страх да затворя аз очи?

Защото в ума си ми само ти.

Защо не искам да заспя?

Защото потъвам във тъма.

Защо не искам да те виждам?

Защото не искам да те обиждам.

Защо си мислиш, че съм с теб?

Защото съм лъжкиня от мед.

Защо раздавам аз мечти?

Защото ще ги купиш ти.

Защо ме търсиш всеки ден,

защото искаш да си с мен.

Защо изискваш ти внимание?

Защото съм жена за обожание.

Защо копнееш ти за мен?

Защото съм дете във плен.

Защо не ми покажеш ти гърба си?

Защото не си с ума си.

Защо? Ела на себе си!

© Савина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??