Защото сега е със нея,
защото така пожелах,
защото нямах сили да се боря,
защото от болка живях!
Защото бе толкова истинско,
защото ме обича сега,
затова плача, приятелко,
защото съдбата е зла!
Че разделя тя влюбени хора,
че ги води в чужди легла,
там, където всичко е измислица,
защото живеят в лъжа...
Щом не мога да съм с него, а го искам,
щом сърцето ме боли от любовта,
щом във сънища живея и се любя,
значи няма за какво да се събудя сутринта...!
© Аззз Всички права запазени