14.08.2021 г., 1:31 ч.

Защото любовта е жива в мен 

  Поезия » Любовна
943 4 8

Като за спомен няма да говоря,

защото любовта е жива в мен.

Че те желая пак ще го повторя,

ще бъде светла обич всеки ден.

 

Щом зърна изгрев с първите лъчи,

с душата си усмивката ти чувствам.

Представям си най- топлите очи

и новата надежда свежо вкусвам.

 

И залезите няма да ме спрат,

и нощите беззвездни те да са -

във мислите ми силно ще горят,

от твоя чар, зовящи чудеса.

 

В мечтанието си и в своя транс

очаквам с тебе златен ренесанс.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??