Все още усещам вкуса ти
върху своите устни.
И въздуха, който дишам,
ухае сладко на теб.
Попила съм топлината
в любопитните пръсти...
И все още обзета съм
от трескава сладост.
Сърцето бие дълбоко
с червени импулси,
вълни тъмно-винени,
тялото ми обгръщат.
Пак съм цялата жажда -
очакване кипва във мен.
Като струна са сетивата ми,
от безкрайни въздишки.
И сякаш второ дихание,
душата ми прекръства.
До следващото обичане...
... защото обеща ми завръщане.
© Здравка Бонева Всички права запазени