8.12.2009 г., 17:53 ч.

Защото... (посветено) 

  Поезия » Любовна
685 1 6

... Защото съм река -

преливам от любов по тебе...

 

 

... Защото съм море -

пенлива съм и бурна от емоции...

 

 

... Защото съм като небето -

мислите ми - облаци -

зад слънцето надничат и усмихват се...

 

 

... Защото ти така и не успя да разбереш

колко още ми липсваш...

 

 

... Защото те...

 

ОБИЧАМ!

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:c511e522

 

 

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??