20.08.2011 г., 12:24 ч.

Защото те обичам 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Обичам те, защото те обичам –

нима е трудно да го разбереш.
Недей ровичка за изгоди тайни,

недей налага строги правила.

 

Обичам те, защото тъй желая,

аз мога да обичам на инат.

И казват, че не си бил  идеален,

идеалното отхвърлям със замах.

 

Остави ме да летя, да дишам,

ела със мен във други светове.
Остави се, нека да те водя

в лабиринтите на моето сърце.

 

Недей измисля някакви забрани,

недей да търсиш глупави изгоди…
Обичам те, защото те обичам –

нима е трудно да го разбереш. 


19.08.2011 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??