Заспали пеперуди
С изсъхнали криле
Вик
И съществуване
Преди да се умре
Загребвам
И боклуците
Зариват сезона на хубавите
Поеми
Заспали пеперуди
Изчакали промените
Нямам вече тумори
И текстовете са прожектори
Завеса
Събудете се
* * *
Нова ера
22.01.2007
© Десислав Илиев Всички права запазени