25 янв. 2007 г., 10:09

Заспали пеперуди 

  Поэзия
592 0 4

Заспали пеперуди

С изсъхнали криле

Вик

И съществуване

Преди да се умре

 

Загребвам

И боклуците

Зариват сезона на хубавите

Поеми

 

Заспали пеперуди

Изчакали промените

Нямам вече тумори

 

И текстовете са прожектори

 

Завеса

 

Събудете се

 

  * * *

 

Нова ера

 

22.01.2007

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??