7.10.2012 г., 12:07 ч.

Заспи, сърце, заспивай 

  Поезия » Любовна
699 0 2

Заспи, сърце, заспивай.
В сън дълбок изпадни,
за да не видиш ти 
как от моите очи
капят бисерни сълзи. 

Заспи, сърце, заспивай
и сън сънувай за Любовта,
що ме остави сама.
Надалеч тя отлетя.

Заспи, сърце, заспивай.
Недей да скърбиш.
Недей, не пей 
онази тъжна песен 
за изгубената Любов.

Заспи, сърце, заспивай.
Недей да тъгуваш ти.
Болка в съня не ще те споходи,
спокойно ти бъди.

Заспи, сърце, заспивай
и сънувай Любовта. 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??