14.03.2009 г., 9:55 ч.

Заспивай сладко ти 

  Поезия » Любовна
505 0 0

"Малка спретната къщурка",
много сняг отпред.
Дядо, баба, мило внуче
си играят с мялкото домашно куче.
То все лае и нехае за студа навън.
Уморени край огнището,
те сядат и прочитат чудни приказки за сън.
Усмихната, луната пожелава тихо лека нощ.
Спете сладко и помнете, че денят ви чака
с весели лъчи. Заспивай сладко ти.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??