10.10.2013 г., 18:32 ч.

Заспивам с мисълта за тебе 

  Поезия » Любовна
2190 0 8

/"Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум, раната никога не заздравява."

из "Законът на Бош" - Майкъл Конъли/



Заспивам с мисълта за тебе,

събуждам се - и пак си ти,

всяка мисъл към теб е отправена,

топлят ме твоите сини очи.

Навсякъде си с мен и през деня,

говоря ти, пиша ти, искам те...

чакай ме ти -

там, където отново ще слеем

своите сродни безсмъртни души!


(посветено на любимата ми гъсеничка)






© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??