9.01.2018 г., 19:26 ч.

Засвири любов 

  Поезия » Друга
375 2 1

Засвири стара любов,
запей с нежни слова.
Като струна от любов,
да покори сърца.

Граби любов с пълни шепи,
радвай, докосвай мечти!
Че когато остарееш,
да прегърнеш мечти.

Засвири стара любов...
от струните на твоите мечти.
На път да виждаш очи,
които още не си забравил ти.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??