30.07.2009 г., 10:16 ч.

Затова си мълча 

  Поезия » Друга
1060 0 27

Питаш защо съм угрижен.
Не мога да те утеша.
Далеко виждам - добро не виждам.
Затова си мълча.

Не искам в очите ти страх и тревога
надеждата да гасят.
Много зная, а нищо не мога.
Затова си мълча.

Не умея да лъжа красиво.
Не чувам смеха ти - чувам плача.
Ето, видя ли? Стана ти криво.
Аз затова си мълча.


© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??