Не се побираш само в стих.
Не могат думите да те опишат.
Картина си с душевен щрих.
Щрихът, за който още дишам.
Аз глътчица мечта отпих.
А тебе те поставих в рамка.
В мен си ти с невидим лик.
Красива си и с таз измамност.
Така си тлееш само в стих.
С думи как да те наричам.
Не ще дочуеш моя вик.
Затуй се спри. Да те обичам!