8.04.2008 г., 15:18 ч.

Завесата ще падне II 

  Поезия » Друга
520 0 1
Завесата ще падне -
неочаквана, на светло.
Завесата - по пладне
ще разясни нелепо
колко са ви клоуните
във вашия театър
и как е куриозно
да си недочакан.

Завесата ще падне -
непоискана ще дойде.
Крие тайни, свои тайни,
а ще ги разголи.
Ще ги разсъблече,
ще ги покаже,
ще ги нарече
със име даже.


Завесата ще падне
и театърът ще спре.
Все някой ден.
Все някой ден.

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като чета това съжалявам, че не съм в сайта по-отдавна!Кратко, точно и много хубаво!
Предложения
: ??:??