28.05.2010 г., 22:13 ч.

Завещание 

  Поезия » Друга
1451 0 16

На палача си

   оставям

оковите на

 съвестта -

със здраве

да ги носи.

 

На бездушния

   оставям

въже с примка -

 в случай, че

  се осъзнае

твърде късно...

 

На брата си

 оставям

два куршума -

да не го докопат,

  ако оцелее

след първия.

 

На псетата

  оставям

своя труп -

да пируват

и те преди

  края си.

 

  Кибрит и

малко уиски

ти оставям -

да ме погребеш,

както живях -

   в огъня...

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??