3.07.2023 г., 0:29 ч.

Завещание 

  Поезия » Философска
517 2 4

Завещавам 

на птичката Орехче -

от сърце - трохички,

на Листото жълто -

ветрове,

на бедния - останалото - всичко.

На другите - ако поискат нещо -

давам пурпурното,

слизащо кълбо -

на моята душа гореща.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??