29.11.2006 г., 1:23 ч.

ЗАВЕЩАНО НА ТЕБ 

  Поезия
844 0 5
Ти не бягай от мене-
дори след смъртта ми,
като сянка безплътна
ще те следва духът ми.

Той ще бъде до тебе
когато,
покрай моите вещи се плъзне
ръката ти.
Ако вечер,челото ти вятър
облъхне,
то това ще съм аз до тебе
притихнала!

Не търси във някой причината,
ако видиш, мокри стъпки
във банята
или в твоите дрехи прибрани,
малко цвете намериш случайно..


Само моля те...
Тихо,изслушай ме!...
Ако някога скръб те налегне
към луната ти да погледнеш..

Там ще видиш очите ми спрели
и от мъка и обич прелели!!.

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??