4.12.2018 г., 7:50 ч.

Завèт 

  Поезия
273 1 1

от обич всичко
произтича - със завèт -
да се обича

 

от обич всичко
произтича и затуй
човек обича

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??