Dec 4, 2018, 7:50 AM

Завèт 

  Poetry
332 1 1

от обич всичко
произтича - със завèт -
да се обича

 

от обич всичко
произтича и затуй
човек обича

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??