9.09.2008 г., 0:12 ч.

Завинаги 

  Поезия » Любовна
650 0 4

За един миг бях в рая, на следващия в ада,
звезда изгря и после падна.
Ден настъпи, нощ се спусна,
но ти така и не се върна!
Търсих съкровище на таз земя,
но съкровището бе в моята душа!
Защото когато беше ти до мен,
нямаше значение дали е нощ или ден,
единствена значение доби
любовта, която беше ти за мен!
Макар ти да не си с мене,
моето сърце ще е винаги с тебе.

© Юли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??