Когато дойде хубавото време
и тръгнат си студените мъгли,
от моята душа ти ще изгрееш
и ще ме стоплиш истински...
Когато птичките-мечти запеят
и ручеят с любов заромоли,
ще чуя как тревите ми нашепват,
че идваш ти, че идваш ти...
Когато дойде хубавото време
и в сън заспят съмнения-мъгли...
Аз знам, при мен ти ще останеш
завинаги... завинаги...
© Владимир Колев Всички права запазени