"ИВО ♥ АНИ
ЗАВИНАГИ"
Беше написала
ръката
на влюбения
върху самотно
дърво в парка,
без дори да
подозира,
че любовта
оставя
своите белези
не само по корите
на дърветата,
а "завинаги"
понякога трае
до края на
лятото.
© Щони Томов Всички права запазени
заложена в основата на времето.
Започва най-случайно от случайност
и свършва като пламъче на свещ...
Хубав стил! Определено ще те чета;.! Забравих да кажа :Добре дошъл! Дано ти е уютно при нас!