19.07.2018 г., 1:23 ч.

Завинаги 

  Поезия » Любовна
353 0 0

Мисля за теб, толкова е банално
превзе ума ми малко нахално,
чувам гласа ти буквално,
усещам дъха ти гениално.

 

С ръце докосваш очите ми,
докосваш косите ми,
целуваш ме страстно ти,
а времето сякаш лети.

 

Как искам да си до мен,
да ме събуждаш всеки ден,
да те обичам безусловно
и да съм твоя безприкословно.

 

Ако можеш времето спри,
спри го и ме намери,
намери ме и с мен бъди,
с мен бъди - завинаги!

© Александрина Балчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??