26.10.2019 г., 9:52 ч.

Завистта 

  Поезия » Философска, Гражданска
462 1 1

Тя е една от лошите ни прояви,

когато човек зло другиму прави.

Пари, жени, кариера -

затуй маска слага лицемера,

а зад гърба ти лоши думи изрича,

но тъй и за себе си зло извлича...

Колко по-хубав щеше да е света,

ако в него нямаше я завистта!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??